Bereken uw besparingen


    Het ABB Ability™ Energy and Asset Manager is een geavanceerde cloud-oplossing die uw energie- en assetbeheer in één intuïtief dashboard integreert. Zo heeft u op ieder moment remote inzicht in hoe uw assets en energieverdeelsysteem presteren. Wat u kunt verwachten? Zo’n 20% besparingen op uw energierekening, 40% op onderhoudskosten, 30% op bedrijfskosten en maar liefst 100% op ongeplande arbeid. Met dergelijke besparingen zijn de initiële kosten van het geavanceerde dashboard al snel terugverdiend.

    Gebruik onze ROI calculator om een goede indruk te krijgen van de mogelijke besparingen op uw bedrijfskosten wanneer u gebruik maakt van ABB Ability™ Energy and Asset Manager.

    Mis deze kans niet

    De eenvoudig te gebruiken ABB Ability™ Energy and Asset Manager vervangt bestaande technologieën en is volledig af te stemmen op de eisen en wensen van uw bedrijf. Met ons dashboard kunt u de enorme hoeveelheid data van componenten in uw energieverdelers inzetten voor beter onderbouwde beslissingen. Het resultaat? Een verbeterde betrouwbaarheid, minimale risico’s en lagere bedrijfskosten.