Terra DC WB-latausasema on aikaa kestävä sijoitus, jonka korkea latausjännitetaso tukee nykyisiä ja tulevia sähköajoneuvoja. Se on erittäin pienikokoinen, turvallinen ja luotettava ja siksi sitä voidaan käyttää useissa erilaisissa käyttökohteissa, myös asuinympäristössä. 

 

siirry tuotesivulle

Terra DC WB latausaseman edut

Tutustu Terra DC latausaseman etuihin:                       

  • Älykäs rakenne: kompakti, kätevä, käyttövarma

    • DC WB -latausasema on erittäin pieni ja voidaan siksi asentaa joustavasti monenlaisiin käyttökohteisiin. Intuitiivinen käyttöliittymä ja käyttäjäystävällinen, 7-tuumainen värikosketusnäyttö sekä helposti käsillä olevat ja ulottuvat kaapelit tekevät pysäköinnistä ja lataamisesta kätevää. Laaja valikoima yhteysvaihtoehtoja, kuten 3G/4G modeemi, Ethernet ja GSM, joilla ohjaaminen on helppoa ja latausasema voidaan integroida olemassa olevaan infrastruktuuriin.
  • Aikaa kestävä: Hyvä sijoitus

    • Korkeajännitelataus tukee nykyisiä ja tulevaisuuden sähköautoja. Käytettävissä älykäs lataus OCPP:n kautta, joka tasapainottaa kuorman tarpeita ja alentaa infrastruktuurikustannuksia. Yhteys ABB Ability -alustaan tukee langatonta todennusta ja maksua, etädiagnostiikkaa, ohjelmistopäivityksiä ja valvontaa.
  • Helppo muokattavuus

    • Riippumattomien kolmannen osapuolen turvallisuutta koskevien sertifiointiorganisaatioiden tiukimpien standardien mukaisesti arvioima ja testaama. Sertifioitu, B-luokan EMC-suojaus, turvallinen käyttää asuinalueilla. Integroitu maasulku- ja laukaisusuojaus suojaa sekä käyttäjää että autoa.

Maakunnan autossa sähköautoja ladataan ABB:n Terra DC WB -latausaseman avulla 

 

ABB Terra DC Wallbox on kompakti latausasema, joka voidaan asentaa joko seinään tai jalustaan. Se on erinomainen vaihtoehto toimintaympäristöön, jossa pienempikin latausteho riittää. Samainen latausasema tuli käyttöön myös Maakunnan autoon Seinäjoella, jossa autoliikkeen täyssähköiset Toyotat saavat akuntäytettä koeajoja varten. Maakunnan auton esimerkin innoittamana Terra DC WB latausasema sopii vaikkapa autoliikkeisiin ja autohuoltamoihin.

 

lue lisää

 

Haluaisitko lisätietoja tuotteesta?

                        

 

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiinne! Ole hyvä ja täytä yhteystietosi lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä lähipäivinä.

 

Ota yhteyttä