АББ Уебинар

"Електрическа мобилност в България – настояще, а не бъдеще“

Дата и час:

Sep 9, 2020 16:00:00

Време, оставащо до уебинара:

 

Основна информация

Уебинарът на тема „Електрическа мобилност в България – настояще, а не бъдеще“, който ще се проведе на 9 септември 2020, на Международния ден на електромобила, ще ви запознае с основните принципи на електрическата мобилност и как те са приложени в България. Ще Ви разкажем за възможностите за зареждане на електромобили в страната към момента, за някои често срещани погрешни убеждения и как се сравняват те с реалността, както и какви продукти и решения АББ предлага в страната. Присъединете се към нас и научете повече за новите технологии, които скоро ще бъдат неизменна част от ежедневието ни!

За да изгледате запис на този уебинар, моля, попълнете формата по-долу и автоматично ще бъдете препратени към видеото.


 

Нашите говорители:


Ангел Димитров, Експерт бизнес развитие – Зарядна инфраструктура за електромобили и UPS 

Ангел Димитров е специалист Бизнес развитие в екипа на АББ България. Основните му професионални интереси са в областите на зарядна инфраструктура за електрически автомобили и системи за непрекъснато електрозахранване (UPS).
 

Марсел ван дер Хук, Изпълнителен директор на АББ България

Марсел ван дер Хук е изпълнителен директор на АББ България, доказан в изграждането и ръководството на високоефективни международни екипи. Той е изпълнявал различни роли през своите 26 години в компанията и е водил различни части от бизнеса към успех. Интересите му са насочени в областта на безопасно, устойчиво и дигитално електроснабдяване и електрообзавеждане.
 

Форма за достъп

За да достъпите записа на този уебинар, моля попълнете полетата по-долу и автоматично ще бъдете препратени към видеото.