Tervetuloa webinaareihin

ABB järjestää maalis- ja huhtikuun aikana huoltotoiminnan kuusiosaisen webinaarisarjan, jonka teemana on elinkaaren hallinta. Webinaareissa esitellään asiakaslähtöisesti ABB:n huollon tuotteita ja palveluita elinkaaren hallinnan näkökulmasta.

Viikoittain keskiviikkoisin klo 9–10 pidettävä webinaarisarja alkaa tutustumisella moottoreiden ja sähkökäyttöjen elinkaaren hallinnan hyötyihin ja jatkuu robottien elinkaaripalveluiden esittelyllä. Sarjassa tutustutaan myös laitetiedon hallintaan ja hyödyntämiseen, sekä siihen mitä tarkoittaa elinkaaripalveluiden edelläkävijyys. Lisäksi syvennytään  digitaalisiin mahdollisuuksiin kunnossapidossa ja elinkaaren hallinnassa. Sarjan päättävässä webinaarissa keskitytään ylläpitokustannusten pienentämiseen suunnitelmallisen elinkaaren hallinnan avulla.

Katso tarkemmat ajankohdat ja yksittäisten webinaarien kuvaukset alta. Webinaarit ovat maksuttomia ja lähetämme webinaaritallenteet kaikille niihin ilmoittautuneille. Tervetuloa mukaan!
Ohjelma

 

1. Moottoreiden ja sähkökäyttöjen elinkaaren hallinnan hyödyt

Webinaarisarjan aloittavassa webinaarissa kerrotaan moottoreiden ja sähkökäyttöjen elinkaaren kustannusten optimoinnista ja muutosten hallinnasta. Lisäksi käydään läpi käytännön esimerkkejä erilaisista vaihtoehdoista valintaperusteineen. Webinaarissa puhuvat Local Division Manager Ari Lässämäki ja Product Manager Petteri Raivio.

Päivämäärä & kellonaika: 16.3.2022 | klo 9–10

 

Tallenne


2. Robottien palvelut elinkaaren aikana

Webinaarissa esitellään robottien palvelut elinkaaren kaikissa vaiheissa käyttöönotosta tuotantovaiheeseen ja tuotannon parantamisesta elinkaaren jatkamiseen. Webinaarisarjan toisessa osassa puhuu Service Manager Ville Raula.

Päivämäärä & kellonaika: 23.3.2022 | klo 9–10

 

Tallenne


3. Laitetiedon hallinta ja hyödyntäminen

Kolmannessa osassa perehdytään laitetiedon keräämiseen, tietojen ylläpitoon ja hyödyntämiseen toimenpiteiden oikea-aikaisuuden ja säästöjen varmistamiseksi. Webinaarissa puhuvat Business Development Manager Sixten Holm ja Sales Specialist Tuomas Kokkonen.

Päivämäärä & kellonaika: 30.3.2022 | klo 9–10

 

Tallenne


4. Elinkaaripalveluiden edelläkävijyys

Webinaarisarjan neljännessä osassa keskitytään jatkuvaan kehitystyöhön ja kattavaan palvelutarjoamaan laitteiden koko elinkaaren ajalla. Lisäksi käydään läpi miten oikea-aikaiset ja ammattitaidolla tehdyt toimenpiteet säästävät kustannuksia ja parantavat käyttövarmuutta. Webinaarissa esiintyvät Sales Manager Jari Salomaa ja Sales Manager Jussi Valkama.

Päivämäärä & kellonaika: 6.4.2022 | klo 9–10

 

Tallenne


5. Digitaaliset elinkaaripalvelut

Webinaarisarjan viidennessä osassa keskitytään digitaalisiin mahdollisuuksiin kunnossapidossa ja elinkaaren hallinnassa, sekä käydään läpi käytännön esimerkkejä datan keräyksestä, toteutuksesta, hyödyistä ja tulevaisuuden ratkaisuista. Webinaarin pitää Operations Manager Juha Alamäki.

Päivämäärä & kellonaika: 13.4.2022 | klo 9–10

 

Tallenne


6. Elinkaaren hallinnalla ylläpitokustannukset haltuun

Suunnitelmallisella elinkaaren hallinnalla pystytään vaikuttamaan järjestelmien pitkän aikavälin ylläpitokustannuksiin. Evoluutiomallia hyödyntämällä kriittiset päivitykset ja uusinnat voidaan suunnitella paremmin ja riskittömämmin. Mallin avulla saadaan tarkemmat pitkän tähtäimen kustannusarviot, sekä taataan järjestelmien uusien ja vanhojen komponenttien yhteensopivuus. Webinaarisarjan viimeisessä osassa esiintyy Service Account Manager Lasse Rantaniemi.

Päivämäärä & kellonaika: 20.4.2022 | klo 9–10

 

Tallenne