Kosten besparen door nu al aan de slag te gaan met Energielabel A voor kantoren

Download nu het whitepaper

Na het lezen van het whitepaper weet u hoe u concreet aan de slag kunt om het energielabel van uw kantoor te verhogen en kosten te besparen.

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland energieneutraal zijn. Dat lijkt misschien nog ver weg, maar in het Energieakkoord zijn een aantal stappen opgenomen die u dwingen om nu al in actie te komen. 

Zo moet vanaf 2023 elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal Energielabel C hebben om te voorkomen dat de kantoorfunctie van het gebouw vervalt. En vanaf 2030 is dat zelfs Energielabel A. Omdat de eisen van de verschillende energielabels elkaar overlappen, is het slim om beide te combineren. Zo voorkomt u dubbel werk, en daarmee dus ook extra kosten.

In het gratis whitepaper ‘Kosten besparen door nu al aan de slag te gaan met Energielabel A voor mijn kantoor’ ontdekt u welke concrete stappen er nodig zijn om het energielabel van uw kantoorpand te verhogen en daarmee de waarde ervan te vermeerderen.
 

Inhoud whitepaper

  1. 1. In het eerste deel van het whitepaper gaan we in op het behalen van Energielabel C.

  2. 2. In het tweede deel geven we aan waarom u Energielabel C slechts als tussenstap naar Energielabel A moet zien.

  3. 3. Vervolgens behandelen we de belangrijkste kenmerken van Energielabel A voor kantoren, zoals connectiviteit, energiemanagementsystemen en relevante certificeringen.

  4. 4. Daarnaast komen enkele concrete voorbeelden aan bod, en tot slot vindt u handige links naar relevante websites over energielabels.

 

 

Vraag direct het gratis whitepaper aan

Wilt u het kennisdocument ‘Kosten besparen door nu al aan de slag te gaan met energielabel A voor mijn kantoor’ ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en ontvang het document direct, gevolgd door maximaal twee extra opvolgmails.

* Verplichte velden