ABB Ability™ Energy and Asset Manager gir full oversikt over energiforbruk og utstyrets tilstand

ABB Ability™ Energy and Asset Manager (EAM) er en toppmorderne skytjeneste som samler data fra ditt elektriske anlegg og presenterer disse på en enkel og brukervennlig måte. Tjenesten gir full oversikt over små og store anlegg, alt uten programmering. Antall feltbussenheter som skal overvåkes justeres enkelt i skytjenesten, og man kan starte i det små og utvide etter behov. 

I EAM kan brukerne ved hjelp av ferdigprogrammerte moduler (widgets) sette opp sitt eget perfekte dashbord i nettleseren sin. Dette gjør at individuelle brukere med ulike ansvarsområder kan arbeide i samme verktøy samtidig, når som helst og hvor som helst. 

Høres dette ut som et bra verktøy for deg? Send meg en forespørsel via skjemaet, til høyre, slik at vi kan avtale en presentasjon og gjennomgang via MS Teams. 

Ser frem til å høre fra deg. 

Noen nyttige linker: 
Se norsk demovideo 
- Les mer på vår globale nettside for ABB Ability Energy and Asset Manager
- Brosjyre for ABB Ability Energy and Asset Manager
- Informasjon om cybersikkerhet

  

ABB Electrification Norway 
Smart Power 
Jens Arne K. Engesæter 
Market Development Manager – ABB Ability™ 

jens-arne.engesater@no.abb.com 
Mobile: +47 99586821 

Ta med landskoden (+XX)

ABB Ability™ bidrar til bærekraft

 • ABB Ability™ Energy and Asset Manager

  Energi- og ressursstyring i en og samme løsning. Informasjon og innsikt bidrar til å minimere kostander og risiko, samtidig som ytelse og trygghet i anlegget blir maksimert.

  LES MER

 • Implementer ISO 50001 med ABB Ability™ Energy Manager

  Få et bærekraftig anlegg med ABB Ability™ Energy Manager, en toppmoderne skytjeneste som gir informasjon og innsikt for å minimere kostander og maksimere ytelse.

  LES MER

   

 • Gjør drift og vedlikehold forutsigbart med ABB Ability™ Asset Manager

  Asset Manager hjelper deg til å utføre drift- og vedlikeholdsarbeid ofte nok til å ivareta sikkerhet, produksjon og oppetid, og samtidig holde kostnadene bærekraftig for bedriften.

  LES MER

   

 • ABB Ability Marketplace

  Bestill og test ut ABB Ability™ Energy Manager på ABB Ability MarketplaceTM. Ønsker man i tillegg ressursstyring av anlegget, kan kombinasjonen av energi- og ressursstyring bestilles på samme sted. Denne kalles Energy and Asset Manager Bundle. 

  LES MER