Tervetuloa webinaareihin

ABB järjestää huhti-toukokuun vaihteessa työturvallisuuden viisiosaisen webinaarisarjan, jossa käydään läpi erilaisia ajankohtaisia näkökulmia turvallisuuteen. Viikoittain keskiviikkoisin klo 9–10 pidettävä webinaarisarja alkaa yleisellä katsauksella teollisen ympäristön työturvallisuuteen ja jatkuu tehtaan turvalliseen sähköistämiseen, käyttöturvallisuuteen ja sähköistysprojekteihin pureutumisella. Myös robotiikan tuomia vaikutuksia turvallisuuteen ja moottoreiden ja taajuusmuuttajien turvallista käyttöä käsitellään.

Varmista siis työturvallisuutesi myös tulevaisuudessa ja hae uutta näkökulmaa turvallisuuteen ilmoittautumalla mukaan webinaareihimme. Katso tarkemmat ajankohdat ja yksittäisten webinaarien kuvaukset alta.

Ohjelma

1. Työturvallisuus teollisessa ympäristössä

Webinaarisarjan aloittavassa webinaarissa käsitellään yleisesti teollisen ympäristön työturvallisuuteen liittyviä tekijöitä kestävyysnäkökulmat huomioiden. Webinaarissa puhuvat ABB:n toimitusjohtaja Pekka Tiitinen sekä turvallisuusjohtaja Jussi Aarnivuo.

Päivämäärä & kellonaika: 21.4.2021 | klo 9–10

 

Katso tallenne


2. Tehtaan turvallinen sähköistäminen ja käyttöturvallisuus

Webinaarissa paneudutaan muun muassa valmistuksen ja työkohteen turvallisen toiminnan varmistamiseen, tuotteiden ja komponenttien merkitykseen osana sähkönjakelun turvallisuutta sekä turvallisuusriskien hallintaan sähkönjakelun turvallisen käytön varmistamiseksi. Lisäksi esitellään, miten ABB huomioi turvallisuuden jo sähköistämisen suunnitteluvaiheessa. Webinaarissa puhuvat turvallisuuspäällikkö Mika Parvinen sekä asiantuntijat Vesa Heiska ja Jari Salomaa.

Päivämäärä & kellonaika: 28.4.2021 | klo 9–10

 

Ilmoittaudu


3. Turvallinen sähköistysprojekti

Kolmannessa osassa perehdytään projektitoiminnan turvallisuuteen ja E-house -ratkaisun turvallisuusetuihin konkreettisten case-esimerkkien kera. Webinaarin pitävät ABB:n turvallisuuspäällikkö Jukka Huhta ja asiantuntija Seppo Vanhamäki.

Päivämäärä & kellonaika: 5.5.2021 | klo 9–10

 

Ilmoittaudu


4. Moottoreiden ja taajuusmuuttajien turvallinen käyttö

Millainen merkitys ennakkohuollolla on laatuun ja turvallisuuteen? Miten laatu ja turvallisuus voidaan huomioida palveluliiketoiminnassa? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan webinaarisarjan neljännessä osassa. Lisäksi käsitellään taajuusmuuttajien turvapiirien erinomaisuutta sekä perehdytään taajuusmuuttajien retrofit-projektien toteuttamiseen. Webinaarin pitävät ABB:n turvallisuuspäällikkö Ilkka Hiiro sekä asiantuntijat Hannu Ramula ja Kalle Rantala.

Päivämäärä & kellonaika: 12.5.2021 | klo 9–10

 

Ilmoittaudu


5. Robotiikan tuomat kehitysaskeleet turvallisuudessa

Robotiikka tuo mukanaan merkittäviä vaikutuksia työturvallisuuteen. Webinaarisarjan viimeisessä osassa perehdytäänkin tarkemmin näihin vaikutuksiin ja ABB:n toimintamalliin robotiikassa ja turvallisuuden edistämisessä. Myös servicen merkitystä robotiikan turvallisuuden kannalta käsitellään. Webinaarissa aiheeseen paneutuvat ABB:n turvallisuuspäällikkö Tuomas Jokinen ja ABB:n asiantuntija Juha Mainio.

Päivämäärä & kellonaika: 19.5.2021 | klo 9–10

 

Ilmoittaudu