Unstoppable

Videokampanja ABB:ltä

 

Unstoppable lyhyesti

ABB:n uudessa Unstoppable-kampanjassa korostetaan monimuotoisuuden tärkeyttä kehityksen vauhdittajana. Kumppanuus Sappin, Copperstone Resourcesin ja Tata Steelin kanssa tähtää monimuotoisuuden kehittämiseen sellu- ja paperi-, kaivos- sekä metalliteollisuudessa.

Olemme sitoutuneita tuomaan esiin inspiroivia tarinoita erilaisia elämänpolkuja omaavilta ihmisiltä, jotka ovat pysäyttämättömästi murtaneet esteitä urapoluiltaan ja tehneet merkittävän panoksen omilla aloillaan.

Liity mukaamme puhumaan monimuotoisuuden puolesta ja viitoittamaan tietä osallistavampaan ja yhdenvertaisempaan tulevaisuuteen.

 

Marjorie Boles, Sappi

Tutustu Marjorie Bolesiin, Sappilla Chief Information Officerina toimivaan sellu- ja paperiteollisuuden edelläkävijään. Yhdysvalloissa asuva Marjorie on visionäärinen johtaja, joka on omalla panoksellaan ja intohimollaan digitalisaatiota kohtaan muuttanut yritystä.

Tutustu Marjorien tarinaan

 

 

Chithra Sharma, Tata Steel

Tutustu Chithra Sharmaan, globaalissa metalliteollisuuden yhtiö Tata Steelissä vaikuttavaan uranuurtajaan. Chithra asuu Intiassa ja toimii Chief Commercial, Engineering and Projects for Capital Procurement -työtehtävässä haastaen jatkuvasti vallitsevaa tilannetta ja ylittäen haasteita edistääkseen toimialansa kasvua ja kilpailukykyä.

Tutustu Chithran tarinaan

 

 

Tove Thelin Täckdal, Copperstone Resources

Tutustu Toveen, joka toimii rikastamon Concentrating Plant Managerina kestävän kehityksen ja innovaatioiden eturintamassa Copperstone Resourcesilla Ruotsissa. Kaivosteollisuuden edelläkävijänä Tove on omistanut uransa kestävien toimintatapojen ja alan positiivisen muutoksen edistämiselle.

Tutustu Toven tarinaan