Unstoppable

En filmserie av ABB

 

Om Unstoppable

Välkommen till Unstoppable – en kampanj som utnyttjar kraften i mångfald för att driva framsteg.

Vi vill visa upp inspirerande berättelser från individer runt om i världen som alla har varit Unstoppable när det kommer till att bryta ner barriären och göra betydande bidrag till sina respektive områden.

Följ med att när vi lyfter kraften i mångfald och banar väg för en ljusare och mer inkluderande framtid.

 

ZhiRong Zhang

Möt ZhiRong Zhang, Electrical Engineering Manager för divisionen Process Industries på ABB i Singapore. Genom hennes inspirerande intervju kan du utforska den berikande upplevelsen av att bo i Sydostasiens smältdegel av kulturer, och hur bevakandet av kulturella skillnader har förvandlat ZhiRong och hennes team till en ostoppbar kraft.

Ta del av Zhirongs berättelse

 

 

 

 

 

Giovanna Mamani

Möt Giovanna Mamani, Service Sales Support Manager för divisionen Process Industries på ABB i Peru. Hennes karriär på ABB började för 13 år sedan när hon började som praktikant. Idag leder Giovanna ett team med ingenjörer från olika generationer. I sin nuvarande roll ansvarar hon för att tillhandahålla tekniska och kommersiella lösningar till storskaliga gruvföretag.

Ta del av Giovannas berättelse

 

 

 

 

Karin Lindgren

Möt Karin Lindgren, global teknikchef för lyft på ABB, med en ostoppbar drivkraft att övervinna utmaningar och hitta nya, bättre sätt att göra saker på. Tillsammans med sina kollegor inom FoU driver Karin utvecklingen av ABB:s gruvlyftteknik och banar väg för framtida generationer som vill bidra till att minska koldioxidutsläppen i gruvindustrin.

Ta del av Karins berättelse

 

 

 

 

 

Valeria Frades

Möt Valeria Frades, ABB:s tekniska chef i Chile. Hennes berättelse är ett bevis på de enastående bidragen från kvinnor inom STEM, och det stärker vårt engagemang för att främja en mångsidig och inkluderande arbetsplats där talang inte känner några gränser. Tillsammans går vi vidare och stärker och inspirerar nästa generations ledare att omfamna sina gränslösa möjligheter.

 

 

Ta del av Valerias berättelse

 

 

 

Marjorie Boles, Sappi

Träffa Marjorie Boles, Chief Information Officer på Sappi och en verklig banbrytare inom den globala massa- och pappersindustrin. Marjorie bor i USA och är en visionär ledare som har transformerat företaget genom sin orubbliga passion för digitalisering.

Ta del av Marjories berättelse

 

 

Chithra Sharma

Träffa Chithra Sharma, Chief Commercial, Engineering and Projects for Capital Procurement på Tata Steel, en global ledare inom metallindustrin med säte i Indien. Som en banbrytande ledare fortsätter Chithra att utmana status quo och tänja på gränserna för att driva tillväxt och konkurrenskraft i sin bransch.

Ta del av Chithras berättelse

 

 

Tove Thelin Täckdal

Träffa Tove, Concentrating Plant Manager på Copperstone Resources, ett gruvföretag som ligger i framkant när det kommer till hållbarhet och innovation i Sverige. Som en banbrytare inom gruvindustrin har Tove ägnat sin karriär åt att främja hållbara verksamheter och driva positiv utveckling i branschen.

Ta del av Toves berättelse