Unstoppable

En filmserie av ABB

 

Om Unstoppable

Välkommen till Unstoppable – en kampanj som utnyttjar kraften i mångfald för att driva framsteg. Vårt partnerskap mellan industriledarna ABB, Sappi, Copperstone Resources och Tata Steel syftar till att lyfta betydelsen av mångfald inom industrierna för massa- och papper, gruvor och metall.

Vi vill visa upp inspirerande berättelser från individer runt om i världen som alla har varit Unstoppable när det kommer till att bryta ner barriären och göra betydande bidrag till sina respektive områden.

Följ med att när vi lyfter kraften i mångfald och banar väg för en ljusare och mer inkluderande framtid.

 

Marjorie Boles, Sappi

Träffa Marjorie Boles, Chief Information Officer på Sappi och en verklig banbrytare inom den globala massa- och pappersindustrin. Marjorie bor i USA och är en visionär ledare som har transformerat företaget genom sin orubbliga passion för digitalisering.

Dela Marjories berättelse

 

 

Chithra Sharma

Träffa Chithra Sharma, Chief Commercial, Engineering and Projects for Capital Procurement på Tata Steel, en global ledare inom metallindustrin med säte i Indien. Som en banbrytande ledare fortsätter Chithra att utmana status quo och tänja på gränserna för att driva tillväxt och konkurrenskraft i sin bransch.

Dela Chithra berättelse

 

 

Tove Thelin Täckdal

Träffa Tove, Concentrating Plant Manager på Copperstone Resources, ett gruvföretag som ligger i framkant när det kommer till hållbarhet och innovation i Sverige. Som en banbrytare inom gruvindustrin har Tove ägnat sin karriär åt att främja hållbara verksamheter och driva positiv utveckling i branschen.

Dela Toves berättelse